Lokatie & Contact  

Ik geef de trainingen in Bokhoven, een klein sfeervol dorp, gelegen op 10 kilometer van 's-Hertogenbosch. We gebruiken een ruime trainingslokatie met uitzicht op de tuin, de dijk en de schapen. We hebben ook een klein theater tot onze beschikking. Met mooi weer zitten we in de tuin. 

Contactgegevens: 

Skag Peters
Sapperloot trainingen
Graaf Engelbertstraat 8 5221 BV 's-Hertogenbosch
06-36193340
skag.peters@gmail.com

KvK. 16069725
IBAN. NL97 RABO 0103958738

 

Voor meer informatie of aanmeldingen kun je me mailen of bellen. (vooral te bereiken buiten kantoortijd). Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Sapperloot stuur een mail en je krijgt regelmatig een mailbericht. 

Bereikbaarheid

Auto
Bokhoven is met de auto makkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Parkeren voor de deur is beperkt mogelijk, er zijn 4 plaatsen beschikbaar aan de overzijde van de straat. Ik vraag je om niet bij de kruising Groensteeg / Corneliusweg / Oppershof, of bij de buren te parkeren. Je kunt je auto bij de kerk parkeren, daar is voldoende ruimte en het is slechts een minuutje lopen.

Bus
In de ochtend en in de middag gaan er bussen in de richting van Bokhoven vanaf centraal station 's-Hertogenbosch. In het dorp zelf is geen halte, erbuiten wel. Je wandelt de laatste anderhalve kilometer langs de Maas het dorp binnen.

Andere activiteiten op Graaf Engelbertstraat 8:

Critical Alignment Yoga en Trigger Yoga bij "Yoga zonder Poeha"

Marionettenvoorstellingen bij "Theater de Bokkesprong"